Z satysfakcją informujemy, że przedsiębiorstwo Andrzej Hajbos STREFA SMAKU realizuje przedsięwzięcie nt. „Zwiększenie odporności przedsiębiorstwa Andrzej Hajbos STREFA SMAKU (…) na negatywne skutki COVID-19 poprzez wprowadzenie nowej usługi (mobilny punkt gastronomiczny) oraz wykorzystanie technologii IT w zarządzaniu” finansowane w ramach inwestycji A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności ze środków Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności.
Celem projektu jest zwiększenie odporności przedsiębiorstwa na potencjalne sytuacje kryzysowe poprzez wdrożenie nowej usługi, jaką jest mobilna gastronomia, podniesienie kwalifikacji kadry oraz cyfryzację usług.
Przedsięwzięcie zakłada:
zakup zabudowy kontenerowej z wyposażeniem (food truck),
wdrożenie systemu informatycznego, który usprawni funkcjonowanie firmy,
podniesienie kwalifikacji i umiejętności kadry,
wprowadzenie rozwiązań wspierających zieloną transformację w funkcjonowaniu przedsiębiorstwa.
Całkowita wartość projektu to: 342 640,22 PLN, w tym kwota dofinansowania ze środków UE to 250 712,34 PLN.
PROJEKT KPO