Podnoszenie kwalifikacji osób pracujących w branży gastronomicznej, szkolenia dla młodzieży ze szkół gastronomicznych, praktyki zawodowe dla nauczycieli gastronomii czy warsztaty dla osób które chcą zacząć przygodę z gotowaniem nie są dla niego problemem. Potrafi indywidulnie podejść do każdej
z osób na szkoleniu. Jako pasjonat sztuki kulinarnej
w swojej działalności szkoleniowej przygotował setki osób do egzaminów czeladniczych i mistrzowskich
z pozytywnym finałem. W pracę wkłada całą posiadaną wiedzę aby wszyscy absolwenci kursów
i szkoleń byli w pełni usatysfakcjonowani i zdobyli potrzebną wiedzę i umiejętności. 

Strefa Smaku Andrzej Hajbos Parczew

Andrzej Hajbos posiada wpis do Rejestru Instytucji Szkoleniowych (RIS) i przygotowanie pedagogiczne.

Od wielu lat prowadzi szkolenia z zakresu:

• tradycyjna kuchnia polska,

• potrawy różnych kuchni świata,

• sushi,

• cukiernictwo np. torty, ciasta, desery restauracyjne,

• czekolada od A do Z (praliny, tabliczki czekolady, dekoracje czekoladowe itp.),

• finger food,

• monoporcje cukiernicze,

• nowoczesne techniki kulinarne,

• kuchnia molekularna,

• food plating,

• HACCP,

• obsługa kelnerska.

Strefa Smaku Andrzej Hajbos Parczew

Andrzej Hajbos szef kuchni Strefy Smaku:

• mistrz cukiernictwa,

• mistrz gastronomii,

• absolwent wielu szkół gastronomicznych,

• pasjonat kuchni molekularnej,

• miłośnik czekolady i wszystkiego co z nią związane,

• zwycięzca konkursu regionalnego "Mistrzowie Smaku" województwa Lubelskiego,

• doświadczenie zawodowe zdobywał w
europejskich restauracjach,

• freelancer,

• kreator i artysta w dekorowaniu dań,

• ambitny szkoleniowiec i trener sztuki kulinarnej,

• zwolennik idei fine diningu - dobrego jedzenia,

• uczestnik wielu akcji charytatywnych.

Strefa Smaku Andrzej Hajbos Parczew

O MNIE

Andrzej Hajbos Szkolenia Gastronomiczne